06 502 03 446 info@thermochips.nl

Last van slakken in huis? Kruipruimte isolatie, dé oplossing!

Slakken bestaan voor een groot deel uit water. Dit betekent dat ze vocht nodig hebben om te overleven. Ze nestelen zich graag in natte en vochtige ruimtes. Heb jij last van slakken in jouw woning? Dan is de kans groot dat de kruipruimte niet goed geïsoleerd is. Met ThermoChips zijn slakken in jouw woning verleden tijd!

Uw kruipruimte laten isoleren lijkt een tijdrovende en kostbare klus, maar dat valt ontzettend mee! Naast het feit dat kruipruimte isolatie met chips een voordelige keuze is, plaatsen wij de chips ook efficiënt. In de meeste gevallen kunnen wij binnen één dagdeel uw volledige kruipruimte isoleren! Wij leveren alle materialen. Daar hoeft u verder niets voor te doen.

De ThermoChips kunnen ook worden ingekocht door bedrijven en doe-het-zelvers.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

 

1. Een offerte met een scherp tarief

Vraag eenvoudig en snel een offerte aan. U ontvangt altijd een scherp tarief, omdat kruipruimte isolatie met chips de voordeligste optie is. Terwijl de chips perfect hun werk doen!

2. Binnen een paar uur uw kruipruimte geïsoleerd

Wij kunnen op korte termijn een afspraak met u maken. Wij leveren zowel de chips als het bijbehorende gereedschap, zodat u volledig ontzorgd wordt in het isoleren van uw kruipruimte!

3. Verlost van vocht en kou + lagere kosten

Binnen één dagdeel is uw kruipruimte volledig geïsoleerd! Dat betekent minder kou en vocht in huis én dus een lagere energierekening!

Bedrijven kochten ThermoChips in

Kruipruimtes geïsoleerd

Technische informatie

Op basis van de gemeten eigenschappen van de ThermoChips en berekeningen kan het volgende worden geconcludeerd:

  • Om de vochtconcentratie in de kruipruimte in voldoende mate te reduceren, dient de laagdikte van de ThermoChips ten minste 25 cm te bedragen.
  • Bij een laagdikte van de ThermoChips van 10 cm is het warmteverlies via de begane grondvloer ten minste gelijkwaardig met een geïsoleerde begane grondvloer met Rc=1,3 m²K/W.
  • Bij een laagdikte van de ThermoChips van 23 cm is het warmteverlies via de begane grondvloer gelijkwaardig met een geïsoleerde begane grondvloer met Rc=2,5 m²K/W.

(Bron: TNO-rapport 034-DTM-2009-01511)

Eigenschappen van de ThermoChips

Warmtegeleidingscoëfficient in W/(m.K) 0,066 gemiddeld
Vochtweerstandsgetal 1,9
Volumieke massa in kg/m³ 4,0
Verpakking Zakken van 0,5 m³

Toepassing van ThermoChips als isolerende bodemafscherming in kruipruimtes:

Uit de berekeningen van de vochtconcentratie in de kruipruimte is gebleken dat bij toepassing van 25 cm ThermoChips het gemiddeld verschil in dampconcentratie tussen de kruipruimte en buiten 1,6 gram per m³ zal bedragen.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Vraag een offerte aan

Contactgegevens

06 502 03 446

w

06 502 03 446 (Whatsapp)

info@thermochips.nl

Hauwertstraat 9, 1671 EV Medemblik

Al meer dan 10 jaar ervaring

Onderdeel van Jomolgroep: